top of page

Duatlon med Hamar IL triatlon

H3 Hamar Duatlon er en spennende multisportbegivenhet som kombinerer løping og sykling. Arrangementet fant sted ved det berømte Vikingskipet på Hamar, søndag 12. mai 2024.

Deltakerne hadde flaks med været, og det var sol og sommervarme. Løypa var teknisk krevende og utfordrende. Den gikk rundt om på parkeringsplassen ved Vikingskipet og hadde flere krappe svinger og totalt 15 høydemeter per runde.

Mini-Viking gjennomførte 400 meter løp, 1 km sykkel og 400 meter løp. Ungdomscupen var 2 km løp, 14 km sykkel og 2 km løp. Supersprinten var 2 km løp, 10 km sykkel og 2 km løp. Sprinten inneholdt 2 km løp, 18 km sykkel og 6 km løp til slutt.

Resultater: Det var gode resultater i alle klassene: Mini-Viking, Ungdomscup, Sprint og Supersprint.

Deltakerne:

En god del erfarne triatleter, både unge og voksne, tok utfordringen med den teknisk krevende løypa og fikk testet sine ferdigheter. Det var også deltakere som prøvde seg på duatlon for første gang. Vi vil spesielt gratulere dem med vel gjennomført løp.

Utfordrende sport: Duatlon er en krevende sport, og noen deltakere måtte gi opp på grunn av fall i sykkelløypa og varmt vær under løpingen. Ikke gi opp, det kommer flere konkurranser.

Alt i alt var H3 Hamar Duatlon en flott begivenhet som samlet deltakere og frivillige med ulik erfaring og ga dem en utfordrende opplevelse rundt det ikoniske Vikingskipet på Hamar. Takk til alle de frivillige fra lokale triatlonklubber, Norges Triatlonforbund, Norsk Folkehjelp og sponsorene våre.